ΔΡΑΣΕΙΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

23.04.2010

Προκλήσεις και Ευκαιρίες στην Ελλάδα σήμερα

Δελτίο Τύπου:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο που διοργάνωσε το Κέντρο Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής (ΚΕΠΠ) σε συνεργασία με την Capital Link στην Αθήνα με θέμα: «Προκλήσεις και Ευκαιρίες στην Ελλάδα Σήμερα», την Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2010 στο Μέγαρο Μουσικής(Αίθουσα Δ. Μητρόπουλου).  

Το Συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και είχε σκοπό να διερευνήσει τις προοπτικές των επενδύσεων στην Ελλάδα στην πορεία για την έξοδο από την κρίση. Οι σημερινές δύσκολες συνθήκες δημιουργούν μία σειρά προκλήσεων τόσο για την κυβέρνηση, όσο και τις επιχειρήσεις, αλλά παράλληλα παρουσιάζουν και σημαντικές ευκαιρίες για εκείνους που έχουν μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν το επενδυτικό περιβάλλον και η εμπειρία των επιχειρήσεων, οι επενδύσεις στους τομείς της ενέργειας και της καινοτομίας καθώς και οι προοπτικές των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα.  

Στο Συνέδριο συμμετείχαν μέλη της κυβέρνησης, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και κορυφαία στελέχη από τον ελληνικό και διεθνή επιχειρηματικό χώρο.

 
 
 Πρόσκληση:
  
              
 
 
Ομιλίες:
 
Ενακτήρια Oμιλία:
 
ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Panel:
 
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕ

Panel:
 κ. Γ. ΠΑΠΑΡΣΕΝΟΣ (Παρουσίαση ΔΕΣΦΑ)   κ. Κ. ΣΤΑΜΠΟΛΗΣ (Παρουσίαση I.E.N.E.)
 
 
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Κεντρική Ομιλία:
 κ. Κ. ΜΑΛΛΙΟΣ (Παρουσίαση Microsoft)
Panel:  
 κ. Κ. ΒΟΥΡΔΑΚΗΣ (Ομιλία / Παρουσίαση)
ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: ΟΥΤΟΠΙΑ Ή ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ;

Panel:
 κ. Π. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ  

ΓΕΥΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
 
Κεντρική Ομιλία:
 
 κ. LAURENT FABIUS  
 
 
Φωτογραφικό Υλικό: